Pasabahce Wijnglas Allegra 49 cl - Transparant (6 stuks)
Prijs op aanvraag

     
Kleur kiezen Glas
  • Glas
Verder
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 6 Prijs op aanvraag
Verder
Jouw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
Je kunt jouw logo in de winkelwagen uploaden
  • A134-527140
Het Pasabahce Wijnglas Allegra, verkrijgbaar in een set van 6 stuks, is een prachtig glaswerk...meer
Het Pasabahce Wijnglas Allegra, verkrijgbaar in een set van 6 stuks, is een prachtig glaswerk ontworpen voor de ultieme wijngenieting. Met een royale inhoud van 49 cl per glas, biedt deze collectie de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit.

Vervaardigd door het gerenommeerde merk Pasabahce, staat dit wijnglas bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en stijlvol ontwerp. Het transparante glas zorgt voor een schitterende presentatie van de wijn, waarbij de kleur en helderheid optimaal tot hun recht komen. Het Allegra-ontwerp is eigentijds en veelzijdig, waardoor het geschikt is voor verschillende soorten wijnen, van verfijnde witte wijnen tot volle rode varianten.

Met een ruime inhoud van 49 cl zijn deze wijnglazen ideaal voor het schenken van royale hoeveelheden, waardoor je de volledige smaak en aroma's van je favoriete wijn kunt ervaren. De set van 6 stuks is perfect voor intieme diners, sociale bijeenkomsten of feestelijke gelegenheden, waarbij je kunt proosten op speciale momenten.

Kies voor het Pasabahce Wijnglas Allegra en voeg een vleugje verfijning toe aan je wijnbeleving. Of je nu een wijnkenner bent of gewoon op zoek bent naar elegant glaswerk, deze wijnglazen bieden de perfecte combinatie van esthetiek en bruikbaarheid.

Eigenschappen

Gewicht: 1300 g
Hoogte: 220 mm
Land van herkomst: Turkey
Diameter: 80 mm
Materiaal: Glas
Opdruk informatietekst: Graveren met logo of tekst
Opdruk tekstformaat: 10x10 cm
Laatst bekeken